Kung för en dag...

....på stan, ja jag kände mig så i alla fall. För min lön hade ramlat in på kontot, men nu sitter man med å-gren! Varför brände jag så mycket stålar? Hela familjen klippte sig idag, ja! Inte då jag, för alla vet att man ser ut som ett bowlingklot på skallen. Det sitter inte i håret!

Grabbarna var så nöjda med resultatet, Oscar fick sitt hår sprayat i rosa och blått, och då skulle även Edwin ha sitt hår färgat. Bra! Ja det vete skjutton, men dom var nöjd i alla fall. Laila blev riktigt snygg i sin nya frisyr, oj vilken vacker fru man har!

Jag hade en enorm lista som jag skulle hinna beta av i dag, och jag han nästan göra det oxå, men nu är jag helt slut som artist. Handla julmat på Coop, och det var ju lättare sagt än gjort. Jag var ju inte precis ensam på affären i dag."Konstigt" Clas Ohlssons, hårstudion, systemet, posten, Ica, Dollar Store, nu har jag säkert oxå glömt bort massa affären...

Vi avslutade vistelsen med att äta lite mat på ett hamburgar hak.

Nu ska jag ha jul ledigt från allt jobb, även min blogg, så jag kommer till baka 2008 med nya friska tag.

     

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Jag ska avslöja en hemlis...

Det är en hemlighet, men jag släpper den till er. Sven Wollter kommer att presentera Nordnytts årskrönika som kommer att visas den andra januari i SVT 2. Det var i veckan som vi spelade in programmet med Sven i vår studio, det var riktigt roligt! Vilken härlig röst gubben har. Respekt!

Nu har jag ätit julmat två dagar i sträck, så nu får det inte bli mer julmat innan julafton, annars kommer jag att få "skörbjugg" som min far alltid sa till mig när jag åt samma mat flera dagar i sträck. (Skrovmål)

I morgon ska vi göra dom sista justeringar som är kvar att göra inför julen, lite klappar kvar att köpa, och all julmat som vi ska vräka i oss måste jag inhandla. Pust och stööön!!!!



Anna, Anna jag förfryser osten, drabant osten....

Är det sant?

Vad glad jag när jag får se båda mina barn med var sin pokal, inte är det länge till innan Oscar oxå har gått förbi mig med att vunnit mer priser än vad jag har klarat av under hela min skidkarriär.
Helgens sprint-tävling i Boden gick dock inte så bra som jag hoppats på, Edde ramlade i prolog-hitet och hamnade i C-final (trist) Jag skrek nog så högt att det hördes över hela Boden
(gav utslag på richterskalan?)

Där tog han dock nya tag och sopade banan med konkurrenterna!
Nu tar vi nya tag på kretstävlingen i Hemmingsmark!
 
Konkurrenterna darrar....

Förslappad

Sitter på jobbet och gör ingenting vettigt!!!
Nu är det andra dagen detta händer och det är faktiskt inte så roligt att inte göra nada. Men i kväll så sänder vi i alla fall Eftersnack och då blir det full rulle i studion.
(Nog för att vi gjorde det i går oxå) 
Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte vem som vi har som gäst/gäster till kvällens program. Men det lär vi få se, när dom kommer till tv-huset.

Undra om man ska gå på stan och kolla in lite klappar till kidsen, nog för att dom redan fått alldeles för mycket. Men vad gör man inte för sina barn!

Måste bränna lite gamla pengar som bara ligger och skräpar! Ti hi!!!

Kalas

Grabbarna var bjudna på kalas hos Moa Fagerlönn, som firade sin födelsedag på Leos Lekland i Luleå.
Oj så roligt dom hade, Leos är ett paradis för barn i alla åldrar, även vuxna kan tycka att det faktiskt är roligt, om man vågar prova på! dom var alldeles slut, rödflammiga kinder, och skrek av törst när kalaset var slut, ja till och med så roligt att lill killen råkade glömma att gå på toan.

När vi åkte hem i bilen så var det svårt att hålla dom vakna, dom slumrade till hela tiden, så jag var tvungen att försöka med olika lekar. Vilken färg är det på nästa bil som kommer? Ta super konstiga kort med mobilen, mm.

Men nu när vi har kommit hem och fått i oss mat och klockan börjar bli sent, "för sent" så vägrar dom att gå och lägga sig. Nä nu är dom hur pigga som helst. 



     

              

Så skönt det var

Ja inte det du nu tänker på, utan att det gick riktigt riktigt bra på skidtävlingen i Överkalix i helgen, Edwin mötte alla sina konkurrenter och visade att han är med och slåss i toppen. Killen kom in på en tredje plats och var så nära att ta en andra plats, bara en ynka sekund ifrån och fem från seger. Nu ser vi fram emot helgens tävling som är i Boden.


Värdens sämsta....

....försäkringsbolag, det måste bara vara Moderna Försäkringar. Men vi går tillbaka till augusti när olyckan inträffade. Vi var i Spanien hela familjen och bodde i PT-s lägenhet, som ligger i Torremolinos.
Men en av dagarna så åkte vi till Aqua land, ett gigantiskt stort badparadis som barnen bara älskade. Dock inte jag, det var då som olyckan var framme. Vår fina digitalkamera blev stulen av en fräck tjuv som stal den från bordet som jag satt vid och tittade på familjen som badade för fult.

Nu fyra månader senare så har jag lämnat in alla papper till försäkringsbolaget, polisanmälan, kvitton, bilder på kameran med tillbehör. Bara att göra polisanmälan i Spanien var ett projekt som man inte vill göra om.

I veckan damp det ner ett brev i lådan, jag höll på att få en chock när jag öppnade brevet.
Kameran kostade oss 4 175 kronor förra sommaren, och nu så skulle jag få tillbaka pengar så vi kunde köpa oss en ny kamera. Men blev inte riktigt som vi tänkt oss, för i brevet stod det att dom skulle sätta in hela 300 kronor för kameran. Dom hade värderat det till 1 800 - 1 500 i självrisk så nu återstod endast 300 kr.

Nu fanns det bara ett läge att göra!

1, Ringa och skälla ut dom ( fast det hjälpte inte)

2, Söka ett nytt försäkringsbolag

3, Säga upp det gamla

4, Teckna ett nytt hos Folksam

Men det fanns ett problem till! Det var ett års uppsägningstid hos det gamla. Nu blev jag ännu mer förbannad.

300 spänn för kameran, vilka jävla idioter!

  image169

Granen som blev ett äppelträd

Laila har bett mig i flera dagar (veckor) att fixa en gran med belysning, som vi ska ha ute på gården.
Jag har sökt med ljus och lykta ute i skogen, men inte funnit någon gran. ;-)
I går så sa hon att det bara skulle lysa ute när hon kom hem från sitt jobb, och visst hade jag fixat det, men den satt inte på en gran, utan det fick bli vårt äppelträd som fick bli vackert ljussatt denna vinter.



Snyggast på hela området!

Årets första

Ja då var det dax igen!
Vinterns härliga säsong på skidor, som barnen älskar mest av allt. "Eller var det jag som gjorde det"
Men som jag brukar säga till mina barn, att vinna är allt! Nej nu blev det fel, att vinna är inte allt, utan att deltaga.
Kvällens tävling gick av stapeln på Vallsberget i kväll, Oscar ville oxå vara med, så han fick vara det, fast utan tävlan. "För han har ingen chans att vinna"
Nä då! Det var för långt för lill killen, två kilometer var den kortaste sträckan, så han fick åka en liten runda på station. Han var jätte glad när han kom i mål, och trodde att han hade vunnit.
Nu på lördag så är det tävling i Överkalix och då ska vi vinna! "Deltaga" Så nu blir det bara ladda upp med mycket kolhydrater.

   

We are ..... the winner

Hej vad det går

Nu har storebror Edwin köpt sig ett par hjul som man sätter fast på skorna. Ser inte riktigt klokt ut, men han är glad och tycker att han är en hipp kille. Är han glad! Så är jag glad!

image161

Sliten

 Klockan ringer 07.00 och det är måndag morgon, jag känner att jag inte har fått den sömn som jag borde ha haft. men jag trodde att jag skulle kvickna till under dagen. Men inte det! Nä jag blev bara tröttare ju mer dagen gick, men som tur var så hade jag bara ett jobb inbokat i dag så jag kunde ta det väldigt lugnt.
Man har ett väldigt på frästande jobb, inte som en del vänner som jobbar i byggbranschen, och får vara ute på dagarna! ;-)

Det var julfest med Piteå Tidningen i helgen, och det var en smakupplevelse som jag aldrig för har varit med om, vilket underbart gott julbord som grabbarna från Bryggaregatan bjöd på. Så det är inte så konstigt att man är sliten efter en sådan trevlig helg, med god mat och en hel del starka drycker.

image159

Succé

Fy fan! Så bra det gick i dag på Eftersnack, nu har "gringubbarna" på jobbet ingenting att klaga över. Ha, ha, ha!!!!

Tomas Fogdö var gäst i studion, och vilken underbar mäniska han är, skulle kunna sitta länge och bara lysna på vad han har att berätta om livet, och allt annat som han varit med om.

image158

Just det, jag skulle berätta något kul!!!

Visst har ni läst i PT om killen från Piteå som vann 2,5 miljoner kronor, det var jag!!!! (Men lova att inte berätta för någon dvs)
Nä, då, skojade förstås bara, så tur har inte jag. Snarare otur...
Vaknade upp i tisdags med munsår, där började helvetet direkt (skulle aldrig klivit upp ur sängen)
På kvällen var det dags att sända Eftersnack, gick käpprätt åt helevete!!!!
"Var du full i sändning eller helt förvirrad?" undrade Laila.
Sedan skulle jag och Åsa Persson bege oss hem till Piteå igen i hennes Ford Taurus, men i Ersnäs började bilen hacka, sedan var det stopp. Klockan var då runt tolv på natten....
Bärgningsbilen kom inte förrän klockan ett....jag hade naturligtvis varken mössa eller vantar med mig och dessutom en tunn jacka (frös som en hund) Vi satt i bilen och höll om varandra ;-) kändes som att "vår sista stund var kommen"
Var inte hemma förrän vid två på natten, somnade vid fyra...
Vilken mardrömsdag!!!!

     

RSS 2.0