Förlåt

Jag lovar att jag ska skriva och berätta en rolig händelse som inträffade i tisdags. Men det får bli i morgon.
(Eller det idag, för klockan har redan passerat midnatt)

Sov gott mina vänner!

Kvalserien nästa?

Nu går det riktigt tungt för Luleå, förlust i torsdags med 7-1 mot Frölunda. Och förlust mot Brynäs i sudden death
Brynäs-Luleå 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0).
Men jag skötte mina kort som fotograf på huvudkameran.

  

Måste nog rota fram mina skrillor från vinden och hjälpa till lite, så dom slipper kvala :-)

Den vågade snickaren

Nu har jag lagt till en extra speciel julklapp till min lista som tomten ska få. "För jag tror fortfarande på honnom"
En kilt för den vågade snickaren, hela kvarteret kommer tro att jag har kommit ut ur garderoben. Ha ha!

image150

Vad gör man inte för att bli en kändis!!!!

Lite överdrivet kanske

Laila bad mig att skriva en kom ihåg lapp, så hon inte skulle glömma maten!
Och jag gjorde som hon ville, lite överdrivet blev den, men lite roligt oxå.



Älskling glöm inte maten!



Bokat och klart

Nu var det gjort! En stuga på västkusten med underbar havsutsikt, i Hunnebostrand v.27. Kan det bli bättre?
Men det är några tunga , kalla, men väldigt trevliga månader kvar till sommaren.

Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge!

image147

Som när dom blinda slåss

Var hos tandläkaren i slutet av veckan och det var som ett enda stort skämt. När jag började att laga mina tänder för några veckor sedan så var dom bara i behov av att ses över och lagas lite, men nu när jag har gått där tre gånger så känns det som om min tand status är sämre nu än när jag började behandlingen....

Låg i vågrätt ställning i stolen när dom bökade på för att klämma fast en en plåt ring som skulle skruvas fast runt tanden innan dom skulle laga den. Plötsligt låter det slurp!!! Hon har sugit fast tanden med suger. Sen säger dom i kör, oj då! Jag försöker fråga vad som händer, men hur lätt är det med tvåhundra grejer i munnen. Jag får veta att dom råkat suga lös min stifttand som satt brevid den andra, trasiga tanden,

Nu började ett stort uppdrag att försöka hitta den...... Men det är lättare sagt än gjort! Det är bara att söka igenom alla filter och slangar som finns, och visst hittar dom tanden. Men hur fräscht var detn då! Att min tand låg i en slang med massor med gammalt skit som kommer från andra kunder. Fy fan så äckligt! Tur att Laila inte vet om det, för då skulle hon vägra att hångla med mig. Fast det blir ju inte så mycket nu för tiden, man är ju gift! ;-)

Ska nog ta och byta tandläkare!


Ska det vara så svårt

Nu ska jag åka till jobbet! Måtte det gå bättre idag än i går. Det finns en låt som går så här, Bättre och bättre dag för dag, dag för dag. Så jag hoppas att det är så då!

Ha de bra!


Vilken djävulsk dag...

....på jobbet det blev, när jag nu står på mina egna ben för att sända Eftersnack. Jag åkte in två timmar tidigare för att redigera alla inslag, vinjetter, puffar som skulle vara med i programmet. Nu när jag var i tid så skulle jag kunna koncentrera mig på sändningen i lugn och ro. Trodde jag!
Men inte det! Givetvis så hade någon pucko raderat i datorn, alla original texter, så det var bara att sätta sig ner och försöka skriva nya, men inte blev det riktigt lika bra som dom andra. Skit i det, de blev texter i alla fall.
Nu var det bara en timme kvar till sändning, när vi insåg att mixerbordet hade blivit helt coco. Vem fan hade varit där  och ställt om det?
Ringde till Andreas som befinner sig i Frankrike för att få en lösning på problemet, men han kunde inte hjälpa mig med det, så nu var det våran super guru "Affe" att försöka sig på problemet med mixern. Men inte kunde han det häller! Så nu vände jag min sista livlina och ringer till André Strand som har läst alla bruks anvisningar och kan alla mojänger och molijoxer som bara finns på  hela SVT.

Vilken kille han är! Givetvis kunde han hjälpa mig att få mixer som den skulle vara. Tack André!

Jag var trött och slut efter denna mardröms start som bildproducent, men när jag kom hem så fick jag höra att Edwin hade varit på skidträning och var så glad  att få åka skidor igen.
Det värmde i pappa hjärtat, nu blev jag glad igen och glömde bort alla problem som varit under kvällen.

He er ut och åk skidor! Så försvinner alla bekymmer man har. Tror jag i alla fall!



Några veckor för sent

Ibland så undrar jag vad jag håller på med!

1. Röker vatten pipa.
2. blåser vattnet ur slangen.
3. Bara sitter på golvet och ser helt jävla korkad ut.

Skulle tippa på det andra förslaget, men alla är lite rätt oxå. 
Slangen låg ute i snön och hade frusit, så jag tog in den och tänkte att jag skulle blåsa ut allt vatten ur slangen. Med det var lättare sagt än gjort, efteråt så kändes det som kinderna hade fått gäddhäng.



Tänk att man aldrig fixar detta innan snön kommer och det fryser till is.

En dag på jobbet

Vår skjutjärnsreporter och bästa kvinnliga fotograf på Nordnytt. "Som jag lärt upp" ;-)


Snart är det jul igen

Vem hade trott att detta skulle hända en fredag morgon klockan 07.50 när man är på väg till jobbet.
Frida kom och hämtade mig i morse med bilen, när jag öppnade dörren så hördes en ljuv stämma från Frank Sinartra som sjöng " I´m dreaming of a white christmas". Frida hade jul stämning och ville bjuda på glögg och pepparkakor i bilen. Hur ofta är det så att en god vän bjuder på glögg och peppisar i bilen, på väg till jobbet?



Räven raskar över isen!


"Horror"

Vi har väl alla sett den omtalade filmen motorsågsmassakern på 80-talet. Nu kommer äntligen uppföljaren av denna blodiga film. Men den här utspelar sig på ett slakt hus någonstans i Norrbotten.



För att se mer från inspelningen, gå in på http://fridadanielsson.blogg.se

Om du törs!!!

Huga så gammal jag blev

Laila bad mig att göra ett test för att kolla hur gammal jag borde vara.
Men testet kan inte riktigt vara i sin ordning, jag blev hela 40,3 år, men som alla vet så är jag ju bara cirka 27
Undra om det var för att jag fyllde i att jag gillade mysiga hemmakvällar, långa promenader, och mogendans?


Tror jag måste stämma dom för felaktigt resultat nu....




Som en 70-taggare

Aj, aj, aj! Så känns det just nu i min super trim/slimmade kropp ;-), har varit på innegympa och kört ett pass cirkelträning med en massa jobbiga övningar, armhävningar, situps, idioten, höga hopp, mm, mm.
Pust, och en massa stön! I morgon så är det tur att Frida kommer att fota och bära kameran, jag kommer att ha så ont i min super trim/slimmade kropp. ;-)  Ska det kännas så här i musklerna, att varenda liten en ska hoppa, rycka, och ha sammandragningar.
Nä! Jag får nog låta dom unga, som ska träna för vinterns utmaningar i skidspåret ta och träna hårt i stället för mig.

Undra om man ska ta och stretcha lite, så att man kan gå i morgon!

image137

00.41

Sitter uppe och kollar på Babben & Co, hela min familj ligger redan och sover för länge sedan, och jag sitter här vid dum burken, klockan är alldeles för mycket nu, 00.41 och jag ska snart upp till jobbet. Men nu slutar det, så då är  det dax att sussa kudde.

Sov gott!

60 mil

Tro det eller ej! Jag fick den äran att få åka och filma Pullinki slalombacke i dag. Sextio jävla fucking mil!
Allt gick jättebra och vi kände oss riktigt nöjda när vi åkte hem.
På hemresan så ringer vår chef och berättar att en person från Pullinki har ringt till honom och varit så förbanad på det fototeam som var där i dag och filmade.
Han anklagade oss för att vi har varit så otrevliga och att vi gjort intrång i deras byggnad. Vaaa! Har vi varit otrevliga och gjort intrång??? Ja, intrång, visst var vi inne i byggnaden, men vi fick lov att filma inne av en anställd som höll på att spackla golvet. Han var så hjälpsam, och vi fick filma honom när han jobbade. Jag tror att den där chefen blev lite skraj när vi var där och gjorde ett inslag om Pullinki.

Undra hur många lik han har i sin garderob!

festmåltid

Dagen till ära så fick jag äntligen äta isterband med potatis, och jag vet att Min fru kommer att tycka att hon missade någonting gott. Men jag kan laga din favorit någon annan dag!

Dom bakteriella angreppen fortsätter

Oscar var frisk, trodde jag! Men när han då i panik sprang till toaletten, och det lät som Niagarafallet där inne förstod jag att det inte var så. Nä, det är bara att vara hemma i dag med lill-killen så att han får bli helt återställd.
Kan man verkligen vara sjuk sedan i söndags med magsjuka? Tänk om man själv hade varit det, ja, då tror jag att man varit död vid det här laget.
image135

I hate Konsum!

Har aldrig blivit så förnedrad som i går när jag var på Konsum i Luleå. Var ute på ett jobb när jag åkte förbi affären, och tänkte att jag skulle gå in och handla lite mat till kvällen på jobbet. Gick runt och plockade lite kycklingklubbor, sallad, dricka, och så hittade jag en jättefin pumpa som jag tänkte att grabbarna skulle få.
I Piteå går det inte att få tag i dom!

Jag går mot kassan och ska just kliva in bakom kön, när en kvinna trycker sig in före mig med en jättefull vagn, och jag menar en full vagn!
Nu kände jag hur jag höll på att förvandlas till någon hemsk, otrevlig person. Men jag behärskade mig! När kvinnan före skulle betala så fungerade inte hennes kort, och jag höll på att skratta ihjäl mig"inombords"
Nu var det äntligen min tur! 169 kronor, Men fuck! Jag har ju inget kort med mig, jag frågar kassörskan om jag kan skriva upp det till i morgon, men det går ju inte svarade hon, vad ska jag göra med alla matvaror frågar jag lite snällt. Hon svarar att jag får gå till baka med dom till hyllorna.
Hur fånig kände jag mig nu då! Jag som hade stått och skrattat åt kvinnan som var före mig, och nu så stod jag själv i ett hörn med en jätte strut på huvudet"dumstrut"

Jag kommer aldrig mer att handla på Konsum på bergnäset i Luleå. Jag blev så förnedrad, blottad, spottad på, slagen, piskad, utskrattad. Kanske lite överdrivet, men ändå så sant!

RSS 2.0